dijous, 1 de juny de 2017

Pastís de formatge amb nabius



Aquest pastís van ser les postres del Diumenge.
Depues d'un cap de setmana ple d'activitats, un cap de setmana que va començar Dijous a la nit amb teatre, va seguir de Divendres amb una Festa major, el Dissabte amb un sopar d'aniversari al restaurant La Venta, i el Diumenge amb els jocs de barri de l'escola i una festa a la tarda, em canso fins i tot d'escriure-ho.

Quan passen tantes coses el millor és sempre tenir el dinar preparat i les postres fetes, no m'agrada improvisar.

Així que el Diumenge vam dinar a casa tots plegats Paella i de postres pastís de formatge, que és fàcil de fer i agrada a tothom.
Feliç setmana, aquesta per a mi molt més tranquil·la !!!



Ingredients

Per a la base

-1/2 Paquet de galetes Maria Daurada
-75 Grams de mantega
-2 Cullerades de sucre

-1 cullerada de canyella en pols



-3 iogurts Grecs
-4 ous
-300 Grams de formatge tipus Philadelfia
-80 grams de sucre
-ratlladura de pell de llimona
- Nabius



Triturem les galetes, ben triturades que ens quedin pràcticament amb la textura del pa ratllat.

Li afegim la mantega fosa,la canyella i el sucre. Ho barregem tot molt bé i amb aquesta barreja folrem la base d'un motlle.

El introduïm al forn calent, a 180 graus, uns 5-7 minuts, no més perquè se'ns pot cremar.
El traiem del forn i ho reservem.

Preparem el farcit.
En un bol batem els ous amb els iogurts, el formatge, el sucre i la ratlladura de limona.Ho podem passar per el minipimer perquè quedi tot molt ben barrejat.
Ho posem al bol i passem lels nabius per farina i els afegim  afeigin a  la massa.
Fiquem uns 45 minuts al forn calent a 180 graus
Aquest pastís  esta molt millor si el deixem unes hores i ens el mengem fred.