dimarts, 13 de juny de 2017

Pasta amb espàrregs i xampinyons





Una pasta senzilla, sense pretensions, amb espàrrecs i xampinyons i una mica de bacó, perquè no diguin que només mengen vegetals, empolvorada amb formatge parmesà.
Fer pasta és una assegurança perquè ningú a casa es queixi, a tots els agrada, solem menjar 2 o 3 vegades a la setmana, aquest Dissabte vaig fer aquesta per dinar.

És un plat que podem fer en un moment, mentre escalfem l'aigua i bullim la pasta preparem les verdures, sa i deliciós.
Feliç setmana !!!




Ingredients

-Pasta Italiana
-Xampinyons
-Espàrrecs verds
-Ceba
-Bacon
-Llet evaporada o nata per cuinar
-Sal
-Pebre
-oli d'oliva
-Formatge parmesà ratllat




Posem oli en una paella i saltegem la ceba, els espàrrecs i els xampinyons.
També saltegem la cansalada.
Hi afegirem la llet evaporada, sal i pebre i deixem coure uns minuts.
Bullim la pasta "al dente".
Barregem tot i empolvorem amb formatge parmesà ratllat.