dimarts, 3 d’abril de 2018

Cigrons amb bacallà i col


Aquesta recepta és fàcil i sana.
Bacallà i cigrons, dos aliments molt presents a la meva cuina.


Ingredients

-300 grams de cigrons cuits
-300 grams de molles de bacallà
-1 porro
1 ceba
-2 grans d'all
-un tros de col
-pebre vermell dolç de La Vera
-oli d'oliva
-sal
-2 fulles de llorer
-caldo de peix o aigua

Si el Bacallà el comprem salat el posem en remull 48 hores abans, canviant l'aigua.

Si anem a coure els cigrons a casa els posem en remull amb sal i aigua calenta a un dia abans.
Després els escorrem els rentem i els cobrim amb aigua freda dues fulles de llorer i una mica de sal.
Els coem fins que estiguin fets.


Tallem molt petits la ceba, l'all i el porro,
En una cassola posem una mica d'oli i els sofregim.
Quan estiguin a punt hi afegim un parell de culleradetes del pebre vermell, ho remenem molt ràpid i afegim una mica de brou, afegim els cigrons, sense la seva aigua de coure, i la col tallada en juliana.
Quan la col estigui cuita, en l'últim minut de cocció afegirem el bacallà.