dimecres, 4 d’abril de 2018

Pasta amb espàrrecs, alls tendres, xampinyons i tomàquets secs




El dia del seu aniversari l'Aniol va triar el menú del migdia.
El seu desig era una super hamburguesa, amb formatge cheddar i ceba caramel·litzada.
De primer vaig fer aquesta pasta amb espàrrecs, alls tendres, xampinyons i tomàquets secs en oli.

ingredients

-500 de Pasta. aqui Garofalo
-1 manat d'espàrrecs verds
-200 grams de xampinyons
-6 alls tendres
-1 pot petit de tomàquets secs en oli
-3 cullerades de formatge ricotta
-formatge parmesà ratllat
-sal
-pebre
-oli d'oliva


Rentem i tallem petits els espàrrecs, els alls tendres i els xampinyons.
Traiem l'oli els tomàquets i els tallem a trossets.

En una paella amb una mica d'oli saltegem els espàrrecs i els alls, després afegim els xampinyons, Per últim els tomàquets,sal, i pebre, per lligar-ho tot jo li vaig afegir el formatge ricotta, però si no els teniu no cal.
Bullim la pasta i la servim amb l'acompanyament i formatge parmesà ratllat.
Ens ho mengem al moment, ben calent, i la pasta al dente !!!