dilluns, 16 d’abril de 2018

Pastís de 3 formatges.

A aquest pastís no li he volgut posar cap cobertura.
És delicos així mateix, no cal res més.
Posar formatge de cabra no ho tenia gens clar pensava que es notaria molt en el gust, però no ha estat així.
La recepta és molt fàcil, com sempre us animo a encendre el forn i sorprendre a la família, o amics.

La recepta és de la Mireia Carbó, és una cuinera que m'encanta i que a més té una escola de cuina al meu barri.


Ens tornem a trobar molt aviat per aqui !!


Ingredients.


-250 grams de formatge Mascarpone
-250 grams de formatge cremós, tipi Philadelphia
-75 gramss de formatge rulo de cabra, sense l'escorça
-2 iogurts naturals o grecs
-150 grams de sucre
-80 grams de farina
-1 cullerada de llevat en pols
-3 ous
-ralladura de pell de llimona


Per a la base

-150 grams de galetes maria
-75 grams de mantega
-1 cullerada de sucre
-1 culleradeta de canyella en pols



Folrem un motlle amb paper especial per a forn.
Preparem primer la base.
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa, el sucre i la canyella, fer una pasta i la posem per tot el fons del motlle.
Introduïm al forn calent a 180 graus uns 15 minuts.
Traiem del forn i deixem refredar una mica.

En un bol barregem els formatges, amb el sucre, els iogurts, la ratlladura de pell de llimona, els ous batuts, la farina i el llevat.
Ens ha de quedar tot ben batut, sense grumolls.
Posem aquesta barreja sobre de la base que havíem deixat refredar.
Introduïm al forn calent a 180 graus 45 minuts.

Aquest pastís és millor deixar-ho refredar totalment.

Guardem a la nevera i ho servim fred