divendres, 6 d’abril de 2018

Pastissets de nocilla amb cobertura de xocolata blanca


Un cop passada la Pasqua tornem a la venda de Pastissos del Divendres.
Almenys fa un any que vaig comprar uns motlles molt bonics, i encara no els havia fet servir. D'altra banda tinc els motlles de Lekue que aquests si que els he fet sevrir però molt poc, així que vaig pensar fer aquests pastissos.


Ingredients.

Per el pa de pessic

-200 grams de farina
-200 grams de sucre
-1 cullaradeta de llevat en pols
-120 ml d'oli suau d'oliva o girasol
-1 polsim de sal
-160 ml de nata liquida 35 %
-4 ous
-suc de llimona
-100 grams de nocilla o nutella

Per a la cobertura

-50 ml de nata liquida 35%
-100 grams de xocolata blanca de cobertura



Afegim a la nata una cullerada de suc de llimona i ho deixem reposar uns minuts, veurem que es formen grumolls.

Batem els ous amb una mica de sal i el sucre, durants uns 5 minuts.

Anem afegint l'oli sense deixar de batre, afegim la nocilla, i per últim anirem afegint una mica de nata i farina amb el llevat, nata i farina fins que ho haguem barrejat tot.

Ho posem en els motlles, ben engreixats, introduïm al forn calent a 170 graus uns 30 minuts.

Hi ha que deixar-lo refredar abans de treure del motllo per que se'ns pot trencar.
Un cop freds del tot fem la cobertura, com sempre escalfem nata liquida i un bull apartem del foc, afegim la xocolata anem batent fins que ens quedi una la xocolata llisa, la deixem refredar una mica i la posem per sobre dels nostres pans de pessic.