divendres, 6 d’abril del 2018

Croquetes de cigrons



Aquesta és una recepta de reciclatge, a part d'una necessitat per que mentre uns membres de la família es menjaven una súper hamburguesa ... dos ens vam menjar això, i és que a casa ara som dos vegetarians, que no vegans.
Bé no sé si dir que som vegetarians, no mengem carn, i si peix ocasionalment, el que no mengem és carn de cap tipus, i per als que sempre em pregunteu tampoc mengem pernil, ni embotits, RES de carn.


Ingredients

-cigrons cuits  
-pebrot verd
-ceba
-dents d'all
-llet
-mantega
-llet
-nou moscada mòlta
-comi mòlt
-sal.
-pebre


Jo he bullit els cigrons a casa, vaig fer molts per fer també un bullit

En una paella amb una mica d'oli i posem les verdures talladetes molt petites, o picades, les deixem que es facin bé, un cop les tenim afegirem els cigrons triturats, jo simplement els he aixafat amb una forquilla.
Donem unes voltes i tirem una bona cullerada de farina, o dos, segons la quantitat que fem, li donem unes voltes i anem  afegint llet, remenant, afegim nou moscada, sal, pebre i comí, ens ha de quedar una pasta suau, no tan espessa que es pugui tallar, però tampoc liquida, per que amb aquesta pasta haurem de fer les croquetes.Un cop freda quedarà més espessa.

Un cop la massa, en donar-li voltes, es desenganxa paella és que ja la tenim a punt.
Retirem del foc i la posem en una font que reposi i es refredi.
Per elaborar les croquetes posem oli a escalfar en una paella o fregidora i agafem porcions de la nostra massa, li donem forma de croqueta , les passem per farina, ou i per últim pel pa ratllat, les fregim en l'oli ben calent.
Quan estiguin dauradetes traiem de l'oli i les posem a sobre de paper absorbent.

Llestes



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.