dissabte, 2 de febrer del 2013

Amanida de crema de formatge amb nous


Crec que aquesta és a primera amanida que penjo en aquest Bloc. A casa mengem molta verdura, i molt enciam, brots verds i no acostumo a posar-li més coses, però aquesta m'ha agradat així que aquí la tenim. És una amanida de "got" jo l'he posat en un bol, i la resta en un plat.

La ceba fregida l'he comprat al Mercadona.Y els tipus d'enciam els he comprat en una bossa de brots verds.



Ingredients.

-50 Ml de llet evaporada, o Nata liquida
-50 Ml de llet
-50 Grams de formatge (gorgonzola, Rocafort, Manxec)
-enciam
-nous
-ceba fregida
-sal
-pebre
-Suc de llimona



Posem a escalfar la llet evaporada, o nata líquida, i la llet, posem el formatge i deixem que es desfaci, afegim sal i pebre, i el suc de llimona.
Posem aquesta crema al fons del bol o plat temperada, reservem una mica per quan servim el plat posar per sobre, després posem damunt l'enciam, la nous picades la ceba fregida i la resta de salsa.
Llest per servir.
Una amanida amb diferents textures.
Bona










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.