dijous, 21 de febrer de 2013

Ametllats


Hi ha diferents receptes per fer ametllats, però aquesta em va semblar la millor.

En realitat porta  una ametlla Marcona sobre però no tenia a casa.

Vaig fer molt poca quantitat perquè volia saber com anaven a quedar, la propera vegada faré el doble, i compraré les ametlles Marconas per posar.les a sobre ....... perquè han quedat .. uhmmmm ... boníssims!



Ingredients:


• 125 g de farina d'ametlla crua
• 175 g de sucre llustre
• 2 clares d'ou
• Essència de vainilla


Barregem en un bol la pols d'ametlla amb el sucre i l'essència de vainilla, anem afegint les clares d'ou, una a una sense deixar de batre.

Un cop tinguem la massa el podem posar en una màniga pastissera per donar-li forma, si no tenim també podem fer les formes ajudant-d'una cullera.
Posem en una safata un paper per forn, i si no tenim posem una mica de mantega a la safata, perquè no se'ns enganxin.
Si tenim les ametlles Marconas senceres les col · loquem sobre abans de posar-lo al forn.
Col · loquem en el Forn calent a 180 graus fins que tinguin un color una mica daurat, uns 4 minuts és suficient.