dijous, 21 de febrer de 2013

Verdura, Salmó i fideus xinesos



Ahir a l'hora de sopar a casa tothom va estar content perquè en el sopar havia Salmó, que els encanta i aquesta espècie de fideus xinesos que també els
agraden tant, tot això acompanyat de verdures, un sopar complet.



Ingredients.


-Lloms de salmó
-Ceba
-Carbassó
-Pastanaga
-Pebrot verd
-Fideus xinesos
-Sal
-Oli d'oliva
-Salsa de soja

Pelem i tallem les verdures, jo les he tallat en tires.

Les hem de fregir per separat en oli, les escorrem i reservem.
Posem aigua a bullir i  els fideus, quan estiguin llestos els escorrem i els reservem també.
En una paella amb oli calent fem el salmó, en realitat la recepta era amb pollastre llavors el pollastre el posàvem cru amb les verdures ja fregides al wook, però sent salmó, que té un gust bastant fort, he preferit passar.ho abans per una paella a part i després barrejar.ho amb la resta.
Quan ja tenim tots els ingredients posem una mica d'oli en un wook, ideal, o en una paella i posem les verdures, la pasta i el salmó, afegim salsa de soja, el deixem coure 2 o 3 minuts i llest per anar a taula .