dijous, 21 de febrer de 2013

Rodo ibèric amb taronja


Aquesta recepta me la va donar Carme, gràcies Carme, sempre em dóna receptes molt fàcils i que sempre queden molt , tan fàcils que ni les escric això si les he de fer de seguida perquè aquesta memòria ....
Com sempre he variat una mica la recepta, li he posat una poma ja que el contrast de la poma amb el llom de porc em sembla molt bo.



Ingredients

-Llom de porc ibèric
-3 cebes
-3 Talls de formatge
-2 pomes
-1 Got de suc de taronja
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-Patates

En comprar el llom hem de demanar que ens ho preparin per omplir, i si és possible que ens donin un tros de corda per lligar-lo.

Posem en el centre del llom el formatge ben repartit i les pomes pelades i tallades a làmines, ho lliguem.
Posem sal pebre i el col · loquem en una safata amb un raig d'oli i les cebes tallades a làmines.
El ruixem amb el suc de taronja i el posem al forn calent a 190 graus, més o menys una hora.
De tant en tant anem ruixant al llom amb el suc de la safata perquè ens quedi més sucós.
L'he acompanyat amb unes patates que les he posat a mitja cocció, tallades a rodanxes.
Ideal per menjar temperat

.