diumenge, 3 de febrer de 2013

Bacallà amb patates i ceba





Una recepta més amb d’ingredient estrella a casa ... el Bacallà .. cuinar Bacallà és sempre garantia que el plat quedarà bé, segur, per la seva textura pel seu sabor, amb poc cosa mes podem elaborar un plat deliciós

A la recepta original també cal posar tomàquet Junt a les patates i la ceba, però, la veritat, no em quedaven, així que la vaig fer sense .

Ingredients.

-Bacallà dessalat
 patates
- cebes
-Dents d'all
-Sal
-Pebre
-Julivert picat
-Oli d'oliva
-farina

Posem oli en una font per al forn, tallem les patates a làmines no molt fines i la ceba també el làmines, si li posarem tomàquets els tallem també en rodanxes, ruixem amb oli, sal i pebre.

Ho posem al forn a 200 graus.

Mentre es fa el del forn posem oli en una paella i quan estigui calent li posem els grans d'all tallats en 2 o tres trossos, seguidament deixem que agafin color i els retirem, arrebossem el bacallà en farina i el fregim.
Jo el vaig comprar sec i el remullar a casa, canviant-li en aigua 2 vegades al dia.
Abans que sigui cuit ho del forn, cal comprovar que les patates estiguin a punt, posem el bacallà a sobre, julivert picat i els alls que havíem retirats. Ho deixem 10 minuts més al forn ... i llest per anar a la taula.