dissabte, 11 d’octubre de 2014

Hamburgueses de cigrons


Un dels aliments que més m'agraden són els llegums, totes. 
Intento que a casa mengin un mínim de 3 cops per setmana, i la veritat és que no es queixen perquè els agraden molt. 
Com avui havia fet uns cigrons he aprofitat i he elaborat aquestes delicioses mini hamburgueses que els han encantat.
La recepta és del bloc Raquel's kitchen, amb un toc personal meu.

Ingredients.
-cigrons cuits( de pot o cuits a casa
- pastanaga
- ous
-ceba
-all
-pebrot verd
-comi en pols
-pimentó vermell dolç de la Vera
-Pa ratllat
-pebre negra
-sal
-oli d'oliva

No he posat quantitats, jo he elaborat per a 4 persones amb uns 500 grams de cigrons, cuits, i he necessitat 2 ous per lligar la massa. 
Hem de tenir-los cigrons escorregut i els aixafem o els passem pel passapuré o amb la batedora elèctrica, amb les fulles, han de quedar amb la textura una mica gruixuda. 
Batem els ous i els posem amb la massa, també posem el pebrot,, la pastanaga, i la ceba, picadets petits, afegim el pebre roig, el comí, sal i pebre, ho barregem tot bé i hi posem pa ratllat, el suficient per que puguem donar-li forma d'hamburguesa. 
Per últim els arrebossem en pa ratllat i les fregim en oli calent. 
Ideals per menjar acompanyades d'alguna cosa verda com rúcula, canonges o una amanida.










-