dimarts, 28 d’octubre de 2014

Panellets 2014



Encara que a Barcelona faci molta calor, calor de mes de Juny..sens dubta..ya hem arribat a la setmana de Tots Sants..i com és  tradició hem fet els panellets típics d'aquestes dates. 
Aquest any el meu ajudant ha estat el Martí que ell solet ha fet tots els de coco i els d'ametlla. 
Gràcies Marti per el teu ajut!!, i felicitar-te per que t'han quedat fantàstics. T'estimo. 
Aquest any els hem fet de pinyons, són els que més agraden, d'ametlla granet, de coco, de nou i de xocolata ... 
Fer Panellets no té, en realitat cap secret, no més cal fer-los amb ingredients de primera qualitat, tot i que els pinyons són cars val la pena comprar els nacionals perquè venen uns més rodons que els anomenen "xinesos" que a part que també són cars el sabor i la textura no és igual de cap manera
En aquest cas sempre és millor fer més d'ametlla, per exemple, si no volem gastar tants diners, però els ingredients han de ser de primera qualitat SEMPRE!

No repeteixo la recepta per que ja la vaig posar altres anys, us deixo en enllaç..i feliç castanyada.... Halloween ... o les dues coses ... que comenci la festa!



http://lacuinadelucia.blogspot.com.es/2012/10/panellets.html