dilluns, 6 d’octubre del 2014

Rosquilles de llimona amb xocolata


Aquestes rosquilles ia les havia fet però de taronja amb un glacejat també de taronja.
Aquesta vegada les vaig acompanyar de xocolata, com la massa està feta amb formatge cremós i es couen al forn, queden molt suaus, amb un sabor i una textura molt agradable i lleugera.

Ingredients.

-90 grams de farina
-75 grams de formatge tipus Philadelphia.
-40 grams de mantega
-cullerada de llevat
-1 ou
-90 grams de sucre
-1 llimona
-essència de llimona
-xocolate de cobertura




Primer batem l'ou i el sucre fins que ens quedi blanc i escumós, com és poca quantitat es pot fer perfectament amb unes senzilles barilles.
Afegim la mantega a temperatura ambient, ratlladura de la pell de llimona, la essència de llimona, el formatge, la farina i el llevat . Ho barregem tot molt bé fins que ens quedi una massa llisa i que no se'ns enganxa a les mans.
És bo tenir sempre una mica de farina a mà per si pits enganxa posar una mica mes a la massa, no totes les farines tenen la mateixa humitat i algunes vegades cal posar una mica mes.
Fem unes boles, mes o menys de la mateixa mida i els fem un forat al mig, cal tenir en compte que la massa creixerà al forn.
Les posem al forn calent a 180 graus uns 7-8 minuts, veurem que agafen color.
Les deixem refredar
Per desfer la xocolata l'he posat al bany maria i quan aquesta fos el deixo que refredi una mica i amb la màniga pastissera li faig uns dibuixets per sobre de les rosquilles.
Bones, lleugeres ... i fàcils de fer.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.