dilluns, 6 d’octubre de 2014

Patates luxoses (food & truck fira del Caravaning)


Fer aquestes patates ha estat molt fàcil i han tingut molt èxit. Les patates, soles,acompanyades, bullides,amb suc, al forn...fregides...sempre, sempre tenen molt èxit a casa.
La veritat és que ja no se d'on he agafat la recepta, crec que del Blog 
que tan m'agrada!..Cuchillito y tenedor. 
Les espècies les he posat una mica a gust  dels habitants de casa meva  i pensant també en les que hi  tenia a casa,..han quedat realment bones


Ingredients.

-Patates
-Farina
-Espècies (herbes provençals)
Sal
-Pebre Negre mòlt
-Pebrot Vermell picant de la vera
-Oli D'oliva

Primer hem de rentar les patates, pensem que ens menjarem també la pell.
Les tallem a grills, no molt petits.
És un bol, o en una bosseta de plàstic, barregem la resta dels ingredients i després els barregem amb les patates.
No he posat quantitats perquè va en funció de les patates que volem fregir
Posem a escalfar l'oli i les fregim.
Tenia una mica de "por" pensant que les espècies al fregir-les  agafarien mal gust però no ha estat així, han quedat perfectes.










Quina pena que en aquest país encara, i dic encara perquè espero que algun dia puguem gaudir d'aquest tipus d'establiments de menjar ràpid als nostres carrers, no estiguin legalitzats els Food & truck
L'altre dia vam fer una visita a la fira del Caravàning i  vam trobar aquests ... m'encanten!