Aquest pastís no m'ha quedat com jo volia exactament, crec que hauria d'haver quedat més alt, esta deliciós, suau, esponjós, però crec que li faltava un puntet d'alçada.
De tota manera cal ser just, i honrat i aprendre dels errors i no amagar-los, així que us facilitaré la recepta per si voleu fer-la, només són tres ingredients, això si ben combinats.
Li diuen pastís de formatge Japonès, però dubto que això ho mengin al Japó, realment no ho sé.
Ingredients
-3 ous
-120 de xocolata negra o blanca
-120 de formatge cremós
Posem la xocolata en un recipient i el desfem al bany Maria.
Batem les clares a punt de neu.
Reservem.
Barregem la xocolata desfeta amb el formatge i els rovells, ho batem bé i afegim suaument les clares que havíem muntat a punt de neu.
Ho posem tot en un motlle folrat amb paper de forn i ho introduïm el forn calent a 170º uns 15 minuts, després baixem el forn a 160º i ho deixem 15 minuts més.
Important !! no obrir el forn durant la cocció!
Jo vaig fer una versió amb xocolata 70% i una altra amb xocolata Blanc.
Tornaré a intentar-ho per que ha de quedar millor.
Pinta muy bueno. Lo he visto en varios Blogs y todos dicen que esta muy bueno, lo tengo en pendientes de hacerlo.
ResponEliminaBuen finde
bss