dimecres, 16 de setembre de 2015

Recordem la recepta de la LLet merengada

Aquesta recepta ja l'havia publicat fa temps, però a casa els agrada tant la llet merengada que faig 3 litres i els poso al congelador en gots individuals i s'ho van prenent com a berenar o postres.
Ami m'agrada bullir la llet, a part de amb la pell de llimona, amb una branca de canyella, per que m'encanta el sabor com combina.
La llet  és semidesnatada.

 Ingredients

-1 Litre de llet
-150 Grams de sucre
-Pell de llimona
-2 Clares d'ou
-Canyella en pols
-2 cullarades de sucre



 Es posa la llet a escalfar amb la pell de llimona i el sucre la deixem bullir uns 5 minuts.
Retirem i deixem refredar. Ho fiquem al congelador fins estigui molt freda, començant a congelar-se.

Batem les clares a punt de neu amb 2 cullerades de sucre.
Ho afegim a la llet.
 Deixem de nou al congelador fins que quedi tot un punt congelat,o molt, molt fred.
Posem per sobre un polsim de canyella en pols.