Aquesta recepta ja l'havia publicat fa temps, però a casa els agrada tant la llet merengada que faig 3 litres i els poso al congelador en gots individuals i s'ho van prenent com a berenar o postres.
Ami m'agrada bullir la llet, a part de amb la pell de llimona, amb una branca de canyella, per que m'encanta el sabor com combina.
La llet és semidesnatada.
Ami m'agrada bullir la llet, a part de amb la pell de llimona, amb una branca de canyella, per que m'encanta el sabor com combina.
La llet és semidesnatada.
Ingredients
-1 Litre de llet
-150 Grams de sucre
-Pell de llimona
-2 Clares d'ou
-Canyella en pols
-1 Litre de llet
-150 Grams de sucre
-Pell de llimona
-2 Clares d'ou
-Canyella en pols
-2 cullarades de sucre
Es posa la llet a escalfar amb la pell de llimona i el sucre la deixem bullir uns 5 minuts.
Retirem i deixem refredar. Ho fiquem al congelador fins estigui molt freda, començant a congelar-se.
Batem les clares a punt de neu amb 2 cullerades de sucre.
Ho afegim a la llet.
Deixem de nou al congelador fins que quedi tot un punt congelat,o molt, molt fred.
Posem per sobre un polsim de canyella en pols.
Retirem i deixem refredar. Ho fiquem al congelador fins estigui molt freda, començant a congelar-se.
Batem les clares a punt de neu amb 2 cullerades de sucre.
Ho afegim a la llet.
Deixem de nou al congelador fins que quedi tot un punt congelat,o molt, molt fred.
Posem per sobre un polsim de canyella en pols.
Apetece desde luego una vaso de esta leche merengada que nos traes.
ResponEliminapetons