dimecres, 14 d’octubre de 2015

Cupcakes de mantega de cacauet i mini cupcakes


Muchas gracias a todos los que miráis mis recetas en el blog
Es un proyecto personal, un pequeño libro de recetas propio que me motiva mucho y hace mas llevaderas mis largas y agotadoras jornadas de trabajo lejos de mi casa.
Me gustaría mucho tener mas seguidores y os animo a que hagáis CLICK en seguir, os lo agradecería mucho.
De todas formas si no lo queréis hacer también os agradezco que dediquéis unos minutos de vuestro tiempo en ver y leer mis recetas, y por vuestros comentarios.

Gracias a todos.


Moltes gràcies a tots els que miren les meves receptes al bloc.

És un projecte personal, un petit llibre de receptes propi que em motiva molt i fa mes suportables les meves llargues i esgotadores jornades de treball lluny de casa meva.
M'agradaria molt tenir mes seguidors i us animo a que feu CLICK a seguir, us ho agrairia molt.
De totes maneres si no el voleu fer també us agraeixo que dediqueu uns minuts del vostre temps en veure i llegir les meves receptes, i per els vostres.comentaris.
Gràcies a tohom.

Tenia d'acabar el pot de mantega de cacauet com fos, he trobat rastres a la porta del microones d'algú que ha estat menjant mantega amb pa, ningú ha estat? al final el Martí ha confessat, i és que sempre té una gana bestial !!


El que no havia d'haver fet és entrar al blog:ojetivo: cupcakeperfecto te moltes idees i totes comestibles, i no precisament light,tot i que penso que el concepte light esta sobrevalorat, cal menjar moderadament i fer exercici, el que sigui .. caminar, córrer, saltar, ballar, però moure'ns, si ens movem tot va bé, el nostre sistema circulatori, el nostre ànim, la nostra vida !!!


Ingredients

-200 Grams de farina
-115 Grams de mantega
-200 Grams de sucre blanc
-3 ous
-60 Grams de mantega de cacauet
-1 Culleradeta de llevat en pols
-60 Ml de llet
-1 Culleradeta d'extracte de vainilla


Per a la crema de cobertura

-130 Grams de mantega de cacauet
-55 Grams de mantega sense sal
-150 Grams de sucre glas
-45 Ml de nata de muntar 35%


Primer batrem el sucre amb la mantega, a temperatura ambient, ens ha de quedar una pomada, anem afegint els ous un a un, afegim les mantega de cacauet, i el extracte de vainilla diluït en la llet, per últim la farina amb el llevat tamisats.
Posem la massa en els motlles, grans o petits, però només cal omplir-los 2/3 per que al forn creixen bastant.

Introduïm al forn calent a 180º, si són minis uns 12 minuts, si són de mida "normal" 20 minuts,

Anem a fer la cobertura, que hem de posar un cop estan freds.
Batem la mantega de cacauet amb la mantega normal, a temperatura ambient, i la nata freda.
Quan ens queda cremosa anem afegint el sucre glacé.
El posem en una màniga pastissera i decorem els nostres cup cakes.

Com us he comentat moltes vegades el tema màniga pastissera no ho domino molt bé, tot el que és decoració en general, però  vaig aprenent i millorant.