Per fer aquesta recepta utilitzo tonyina natural de llauna i maionesa light .. perquè? Per que queda menys oliós i mes suau de sabor que amb la tonyina en oli i la maionesa normal, només per això.
Es pot substituir el surimi per llagostins cuits o gambetes, i la maionesa per una salsa de còctel de gambes, per exemple.
Feia molt temps que no els feia a casa, però el diumenge va venir la meva mare a dinar ia ella li encanten, encara sort! per que és la meva critica mes ferotge !!
Ingredients.
-Ous
- Tonyina natural de llauna
-Maionesa light
-Surimi ratllat
Posem a bullir els ous.
Per fer un ou dur cal cobrir-los d'aigua tèbia, un cop comencen a bullir comptar exacte 10 minuts.
De seguida els traiem de l'aigua calenta i els passem per aigua molt freda, per poder pelar-los més fàcilment.
Partim els ous per la meitat, en horitzontal, traiem els rovells.
En un bol barregem la tonyina, els rovells d'ou, i una mica de surimi amb la maionesa.
Omplim les clares i posem a sobre amb una mica de surimi.
Avui ens hem aixecat amb aquest cel tan espectacular!
Es pot substituir el surimi per llagostins cuits o gambetes, i la maionesa per una salsa de còctel de gambes, per exemple.
Feia molt temps que no els feia a casa, però el diumenge va venir la meva mare a dinar ia ella li encanten, encara sort! per que és la meva critica mes ferotge !!
Ingredients.
-Ous
- Tonyina natural de llauna
-Maionesa light
-Surimi ratllat
Posem a bullir els ous.
Per fer un ou dur cal cobrir-los d'aigua tèbia, un cop comencen a bullir comptar exacte 10 minuts.
De seguida els traiem de l'aigua calenta i els passem per aigua molt freda, per poder pelar-los més fàcilment.
Partim els ous per la meitat, en horitzontal, traiem els rovells.
En un bol barregem la tonyina, els rovells d'ou, i una mica de surimi amb la maionesa.
Omplim les clares i posem a sobre amb una mica de surimi.
Avui ens hem aixecat amb aquest cel tan espectacular!
Buena combinación para estos huevos rellenos.
ResponEliminaBuena semana
Bss