dilluns, 26 d’octubre del 2015

Fira de la castanya de Viladrau

Per la Fira de la Castanya els carrers de Viladrau s’omplen de parades de productes de la terra i animació. Aprofiteu aquesta ocasió per descobrir Viladrau i l’Espai Montseny!

El passat cap de setmana les nostres ganes de descobrir indrets de Catalunya no gaire lluny de casa nostra, per temps, no per ganes, els nostres passos ens van guiar fins a Viladrau on durant aquest mes se celebra la Fira de la Castanya.
Viladrau esta a la comarca d'Osona, en ple Parc Natural del Montseny, la veritat és que és un lloc privilegiat per que les vistes des de tot el poble són espectaculars.

Aqueste és l'enllaç:

http://www.viladrau.cat/ca/agenda/fira-la-castanya



Moltes vegades arribes a una població que només coneixes de nom però que mai has visitat i et trobes amb sorpreses molt agradables, com en aquest cas, per que tenen una zona d'autocaravanes just al mateix poble, molt ben situada, amb moltes places i amb zona per buidar i omplir aigua, cosa que s'agraeix molt quan viatges en autocaravana.
En haver la fira estava plena, però vam trobar un lloc per poder aparcar i passar el dia.

La fira s'estén al llarg de diversos carrers principals de la població
Hi ha parades d'artesans, degustació de productes de la zona i molt bon ambient , la visita realment va ser molt agradable.
Enmig de la plaça major del poble rosteixen les castanyas, i les pots comprar i menjar calentetes, molt bones.


El proper cap de setmana un dels atractius de la fire és  el ball de les bruixes.
(Des de l’any 1997, i dins els actes de la Fira de la Castanya de Viladrau, el 31 d’octubre, tot just comença a entrar la Nit de Tots Sant, Viladrau commemora un dels seus episodis històrics més tràgics: La Persecució de les Bruixes.Conte la tradició que tot va començar en una Junta de Bruixes celebrada a Sant Segimon la nit de Tots Sants de l’any 1617.Segles més tard, a l’acualitat, tot continua al bell mig de la Plaça MajorUn espectacle teatralitzat de música, dansa, llum i foc)

El pitjor per arribar a Viladrau és la carretera que aquesta plena de revolts, així que si teniu algú que es mareja al cotxe cal prendre precaucions.


















































Vistes al Matagalls.
(El Matagalls és una muntanya de 1.698 metres del Massís del Montseny que es troba entre els municipis del Brull i Viladrau a Osona, i el del Montseny al Vallès Oriental.9




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.