divendres, 23 d’octubre de 2015

La mega galeta de xocolata amb conguitos

Hi ha una recepta del bloc Objetivo: cupcake perfecto que em crida molt l'atenció, una mega galeta amb farcit de dolç de llet.
Haurien d'estar prohibides per llei aquestes receptes per que són adictivas..pero bé.. són menys "Invasives"  si es comparteixen!!!
He canviat el dolç de llet per xocolata, un altre dia la faré amb dolç de llet,i les gotes de xocolata per conguitos...toma ya!!!  l'he portat a les meves companyes de ginecologia, nenas..que vinc !!!
Aquesta recepta la podeu fer fàcilment, encara que no tingueu experiència en el tema, es que quan es comença fer pastissos ens plantegem molts dubtes i tenim molts errors, però això li passa a tothom, però rectificant, agafant el "punt" de temperatura al nostre forn veureu que aneu millorant, és qüestió, com gairebé tot a la vida, de paciència i practica.
  

Ingredients.

-200 grams de farina
-1 ou
-200 grams de sucre moreno
-100 grams de mantega
-un polsim de bicarbonat
-esencia de vainilla
-Nocilla o Nutella
-Conguitos



Posem la mantega en un bol, ha d'estar tova, i la batem bé amb l'ou, ens ha de quedar ben barrejat.

Afegim el sucre i seguim batent, afegim llavors el bicarbonat, l'essència de vainilla i per últim poc a poc la farina.


Per últim posem els conguitos, o podem posar M&M o gotes de xocolata, o no posar res !!!!
Quan tenim la massa estenem la meitat en un motlle, posem la nocilla, o nutella, o dolç de llet amb generositat, i després posem una altra part de la massa a sobre.
Introduim en el forn calent a 180º uns 25 minuts.
Fet.
Cal deixar-la refredar.
Pot va semblar que esta dura per la part de fora, però no, per sobre queda una capa cruixent i per dins amb textura de galeta ...

A gaudir de la nostra mega, super, hiper galeta!