dilluns, 5 d’octubre del 2015

Bundt Cake de Nocilla


Comencem la setmana amb un pa de pessic ideal per a amants de la xocolata, amb uns ingredients, diguem.. intensos ..però que combinats entre si i posats en un blundt cake ens donen com a resultat un meravellós pa de pessic de xocolata amb molt de gust i molt d'aroma.
Vaig fer 2 aquest cap de setmana, un va desaparèixer, per art de màgia, davant dels amics del Martí que havien vingut a passar la tarda el dissabte, segons ells no estava bó!!, estava el següent!!!!.

 L'altre ho vaig fer Diumenge a la tarda per a l'escola dels meus fills, a aquest últim li vaig posar una cobertura de nata liquida i xocolata per sobre i ho vaig decorar amb ametlla crocant, espero que els hagi agradat.

Del blog: Objetivo:cupcake perfecto

Compte amb la cocció, és una mica més llarga que a la resta de bescuits, imagino que pels ingredients que porta, a mi em va semblar molt de temps de cocció, però com era la primera vegada que ho feia vaig decidir respectar el temps, i va quedar perfecte.

Ingredientes.

-200 grams de farina
-200 grams de sucre
-1 cullaradeta de llevat en pols
-120 ml d'oli suau d'oliva o girasol
-1 polsim de sal
-160 ml de nata liquida 35 %
-4 ous
-suc de llimona
-200 grams de nocilla o nutella




Comencem.
Afegim a la nata una cullerada de suc de llimona i ho deixem reposar uns minuts, veurem que es formen grumolls, perfecte !.
Batem els ous amb una mica de sal i el sucre.
Anem afegint l'oli sense deixar de batre, afegim la nocilla, i per últim anirem afegint una mica de nata i farina amb el llevat, nata i farina fins que ho haguem barrejat tot.
Ho posem en un motlle, si teniu un blundtcake us quedarà molt bonic, ja ho veieu a les fotos, però si no qualsevol motlle ben engreixat o amb paper especial ens ve bé, introduïm al forn calent a 170 graus uns 60 minuts.
Hi ha que deixar-lo refredar abans de treure del motllo per que se'ns pot trencar.
Si li volem posar un bany de xocolata per sobre, com sempre escalfem nata liquida i desfem la xocolata, res mes facil !!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.