dilluns, 19 de novembre del 2012

Carbassons amb pernil i formatge


Aquesta recepta és de les més fàcils.

La vaig fer perquè tenia uns carbassons a la nevera ia casa si faig pure normalment protesten,els petits, el mengen però no és el que més els agrada.
Això els va agradar molt. El repetiré.

Ingredients.

-2 carbassons grans

-Pernil de York
-Formatge tipus Havarti
-Sal
-Pebre
-Formatge per gratinar, o Mozzarella
-Oli d'oliva

Pelem els carbassons i els tallem al llarg i no gaire gruixuts.

Posem una planxa o paella al foc amb una mica d'oli i rostim les tires de carbassó.
Les col · loquem damunt d'un paper d'alumini o paper de forn. A sobre anem col · locant el pernil i el formatge, 2 vegades de cada un.
Ajudats amb el paper hi farem dany voltes fins fer que quedi com un caneló gran.
Finalment posem formatge per sobre i ho posem al forn uns 5 minuts.
Llest per servir.

En aquesta ocasió li vaig posar formatge Mozzarella que és el que tenia a la nevera, com veureu quedo fos però no gratinat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.