divendres, 23 de novembre de 2012

Patates a la riojana

Aquesta recepta surt molt barata, però no per això és menys bona.


Jo li he posat tots els ingredients com en la recepta original que em va arribar, arriscant amb la caiena picant, però ha quedat molt bé, un punt picant que arriba al paladar però que de seguida marxa, el just, i us ho dic jo que no m'agrada gens el menjar picant.



Ingredients.

-600 Grams de patates. aprox.
-2 Pebrots verds
-1 ceba
-2 nyoras
-2 Grans d'all
-Caiena
-pebre vermell dolç
-1 Xoriço petit
-Sal
-1 Fulla de llorer

Posem oli en un cassola. Li afegim la ceba picada, els alls i ho deixem fer, afegim el pebrot verd tallat petit.

Quan ja estigui tot ben cuit afegirem les patates, pelades i netes, és importants tallar-les en forma irregular d'aquella manera que fan .. crack .., l'afegim a la cassola, li donem unes voltes i posem el pebre roig, el llorer les nyores , la caiena, i el xoriço tallat a trossos no molt grans

Cobrim amb aigua, posem sal i ho deixem coure fins que quedin cuites les patates, 25-30 minuts.