dimarts, 6 de novembre de 2012

Crema de Plàtans

Avui la recepta és d'unes postres molt lleugeres, amb tot el sabor dels plàtans de Canaries.


Ingredients.


-5 Plàtans
-3 Cullerades de sucre
-1 Got de llet
-1 Cullerada petita de mantega
-1 llimona
-1 Branca de canyella
-Canyella en pols o sucre avainillat.
-Aigua


Posem un cassó al foc amb la mantega.

Tallem els plàtans a rodanxes, podem reservar uns trossos per decorar després el plat, i els posem amb la mantega, afegim el sucre i li donem una voltes, afegim la llet,mig got d'aigua, un tros de la pell de llimona i una branca de canyella.
Ho deixem bullir uns 15 minuts a foc lent.
Retirem la pell de llimona i la branca de canyella i ho batem amb el batedor elèctric.
Ho posem en recipients individuals, el decorem amb els trossets de plàtan que havíem reservat, amb el sucre avainillat o canyella mòlta o potser una mica de xocolata.