dimecres, 14 de novembre de 2012

Full amb formatge de cabra, ceba i tomaquet

Ahir teniem convidats a casa per sopar i volia fer diverses coses per sopar, un sopar informal, sempre que ve algú a casa intento fer coses que es puguin servir totes juntes així no haver de preocupar d'un primer plat, i un segon i no haver-me de aixecar de la taula mil vegades.



Ingredients.




-1 Làmina de pasta de full
-3 cebes
-2 Tomàquets madurs
-formatge de cabra.
-sucre moreno
-sal
-oli d'oliva
-orenga



Posem la cebes tallades fines en una paella amb una mica d'oli. Quan ja estiguin ben fetes hi afegim 2 cullerades de sucre moreno i les deixem caramel·litzar.
Reservem.
Estenem la pasta de full i la pretallem amb la mesura que vulguem. Posem en el centre de cada porció una base de ceba, un tros de formatge ia sobre una rodanxa de tomàquet, empolvorem amb pebre, orenga i sal i una mica d'oli. Punxem la part del full que no està coberta i el posem al forn a 200 graus uns 10 minuts, fins que la massa agafa color.

Fred o temperat .. llest per menjar.





En versió "mini".