dimecres, 7 de novembre de 2012

Pastes de te (de colors,i de xocolata i vainilla)



Aquesta recepta és de les típiques galetes de te.

La recepta original és amb una part de canyella o vainilla i l'altra fosca de xocolata, com veureu les he fet de colors, però el sabor és de vainilla i canyella, sincerament ... han quedat boníssimes. .. i són molt fàcils de fer.


Ingredients.


-300 Grams de farina
-75 Grams de sucre glas
-150 Grams de mantega
-1 ou
-canyella, vainilla o cacau en pols



Necessitem tenir la mantega a temperatura ambient i la batem fins a tenir la consistència d'una pomada, batem l'ou.
A sobre del marbre posem la farina el sucre i anem incorporant la mantega i el ou..
Lo hem de pastar bé fins que ens quedi una textura com de "plastilina".
Separem les masses per donar-los el gust que vulguem a cadascuna.
Una vegada ho tinguem llest les posem en un plat amb un drap sobre i les posem a la nevera unes 12 hores.

Passat el temps de repòs traiem les masses de la nevera i preparem les formes que vulguem, en horitzontal, el vertical, en cilindre en quadrat, i les tornem a posar a la nevera unes 12 hores més.
Quan ha transcorregut el temps les tallem amb la forma que ens agradi i les fiquem al forn calent a uns 200 graus uns 8-10 minuts.

Llestes per menjar .. be millor les deixem refredar.

És important no fer-les amb margarina perquè no queden bé, deixen un gust estrany, millor fer-les amb una bona mantega.