dimarts, 27 de novembre de 2012

Full amb poma

 Un dels pastissos que m'agrada molt fer, i menjar, és aquest,  és molt senzill, la vaig veure en un programa del cuiner Arguiñano.
Aquesta recepta ja la tenia al Bloc, però l'he millorat, així que aquí la teniu tal com ha sortit avui del forn a les 7 del matí. No ens l'hem menjat nosaltres però m'han dit que ha quedat molt bona.


Ingredients.

-1 Base de Pasta de full
-5 Pomes Golden
-Sucre
-Mantega
-Suc de llimona

Pelem i tallem en trossos  les pomes i les ruixem amb el suc de llimona, perquè no s'oxidin i ens quedin fosques.

Estenem sobre el paper de forn la pasta de full i punxem amb una forquilla tota la massa, així evitem que s'infli, a continuació col · loquem les pomes a sobre, posem uns trossets de mantega repartits sobre de les pomes i empolvorem amb sucre, directe al forn , uns 20 minuts de 190 graus.

Com ja he comentat en altres receptes la pasta de full la compro fresca o congelada.
Com tenia melmelada i gelatina a casa en treure el pastís del forn li he donat una capes amb un pinzell perquè tingui brillantor.