dimarts, 14 de gener de 2014

Cakes salats (de patata i ceba)

Aquesta recepta se m'havia quedat amagada, i ja se per que, la vaig fer abans de Nadal com a prova, i ja no me'n recordava.
El farciment en aquest cas és de patata i ceba, però pot ser de qualsevol altra cosa .. espinacs, carabassó, albergínia, alls tendres, espàrrecs, gambetes ...

Podem fer nosaltres la massa per la base, és un base de massa per crestes, o la podem comprar feta, com en aquest cas, la veritat és que aquestes masses fresques queden molt bé.
 
Ingredients.

-Bases de massa de crestes
-2 patates
-2 cebes
-4 ous
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
-Formatge ratllat per gratinar



Posem les bases de crestes en uns motlles, poden ser motlles per a magdalenes, per exemple.
Posem oli en una paella i fregim les patates i les cebes tallades molt petites, com per truita
Quan estiguin ja ben fetes escorrem, posem sal i pebre i barregem amb els ous batuts.
Amb aquesta barreja omplim les bases i el posem al forn a 180 graus uns 15-20 minuts, fins que l'ou hagi quallat, 2 o 3 minuts abans de treure'l del forn posem una mica de formatge ratllat a sobre.
A punt per menjar calentet o temperat
.