dijous, 16 de gener de 2014

Pastís de formatge i un toc de xocolata (mabre)

Aquesta recepta és del bloc Bocados de cielo Us ho recomano perquè les receptes són genials i l'estètica del bloc molt bonica
Ha estat veure-la en pantalla i "enamorar-me" és com un pastís de formatge, dels clàssics però amb un toc de xocolata
És per veure les receptes tan genials que es poden trobar en els blocs!
Confesso que això de marbre no m'ha sortit .. i perquè?  perquè com no tenia xocolata pura en pols li he posat una mica de xocolata 70% que tenia, primer ho he desfet. Això si bo, bo, bonissim, espectacular, amb un gust a pastís de formatge molt bo i un final de xocolata molt suau, espero que quan arribi a casa avui encara quedi un trosset per a mi.

ingredients:

- 500gr. de formatge  tipus Philadelfia.
- 1 iogurt natural o grec
-4 ous
- 200 ml. de nata.
- 100 grams. de sucre.
- 3 cullerades soperes de xocolata pur en pols valor.
- 200 ml. de nata.
- 1 cullerada sopera de maizena
- Una cullerada sopera d'aroma de vainilla líquid


Barregem tots els ingredients menys la xocolata en pols.
Podem batre amb una batedora elèctrica que ens quedi una crema ben fina.
Separem la massa en 2, una de les parts la posem en un motlle per forn, en l'altra posem la xocolata i batem.
Anem posant la barreja de xocolata sobre de l'altra i movem una mica, perquè ens quedi aquest efecte marbre tan xulo.

Fiquem al forn calent a 175 graus uns 60 minuts, millor abans de treure punxem una mica el centre per comprovar que aquest fet.
Aquest tipus de pastissos sempre estan millor de sabor i textura passades unes hores, d'un dia per l'altre ... si és que podem resistir la temptació ....