dilluns, 13 de gener de 2014

Llobarro amb verdures al forn

Aquesta recepta l'he copiat de la revista Hola.
De moment serà l'última vegada que cuino Llobarro perquè ahir a casa es van queixar molt que tenia espines, jo no li veig el problema.
El Llobarro al forn queda bonissin, però compte amb el temps de cocció, ha d'estar el just, el peix molt cuit no queda gens bé.


Ingredients.

 
Llobarro gran o 2 mitjans
-2 Grans d'all
-1 ceba
-5 Fulles de llorer
.1 llimona
- 1 pebrot vermell
-1 Pebrot verd
-sal
-2 Tomàquets madurs
-200 Ml de vi blanc
-oli d'oliva
-Julivert



Pelem i tallem la ceba molt fina.
Tallem els alls en làmines.
Rentem els pebrots, i els tallem a tires fines, en juliana.
Posem una mica de sal al llobarro i el posem en una safata de forn, Distribuïm per sobre i al voltant les verdures tallades i les fulles de llorer.
Introduïm 15 minuts al forn calent a 180 graus

Rentem els tomàquets i els tallem a daus.
Traiem a safata del forn.
Escampem els tomàquets per sobre, regant el peix amb l'oli d'oliva.
Afegim el vi blanc i el suc de llimona i tornem a introduir en el forn uns 10 minuts més.
Amb un cullerot ho anem regant amb els mateixos sucs que va deixant perquè no es ressequi.