dilluns, 13 de gener de 2014

Semifred de Préssec

Aquesta recepta és del Bloc Cuchillito y tenedor quan la vaig veure vaig pensar que era una bona opció per a les postres del dia 24 a la nit, lleugera i que segur els agradaria a tots.

A la recepta original aquest Semifred va acompanyat per dàtils al seu interior i amb pistatxos i nous. En aquest cas jo no li vaig posar cap fruit sec perquè volia unes postres lleugeres i fresques.


Ingredients



-400 Grams de préssec en almívar
-3 Clares d'ou,
- sal
-180 Ml. de nata per muntar

- 2 iogurts naturals o grecs
-3 Fulles de gelatina

..
Primer hem d'escórrer bé els préssecs de l'almívar.

Els triturem fins a obtenir un puré fi.
Muntem la nata, ha d'estar ben freda. Reservem.
Muntem les clares a punt de neu amb una mica de sal. Reservem.

Remullem en aigua freda les fulles de gelatina fins que ens quedin totalment hidratades, les escorrem bé i afegim al triturat de préssec, perquè ens quedi ben desfet la gelatina és millor escalfar una mica el puré de préssec al microones.
Afegim el iogurt, la nata muntada
Finalment afegim les clares muntades a punt de neu movent en la mateixa direcció perquè no se'ns baixin i així ens quedi ben suau i esponjós.

Posem la barreja en un motlle tipus Plum cake amb paper vegetal i posem al congelador almenys durant 3 hores.
Ho podem servir acompanyat de fruits secs, amb una mica de xocolata calenta, a casa, com veureu a les fotos s'ho van menjar acompanyat d'uns mini bombons en forma de Cup Cakes que ens havien regalat.