dilluns, 13 de gener de 2014

Els entrants, per Nadal

La Nit de Nadal, i com veureu no som molt convencionals amb els menús Nadalencs, però cal intentar cuinar coses que els agradin i tenint en compte que una de les convidades és vegetariana, així que fem uns entrants variats i després els 2 plats principals , i les postres que en aquest cas era el semifred de Préssec


Bunyols "exprés" de Bacallà


Alboronía



Xampinyons farcits 




Tomàquets amb carbasso i tonyina



Pastís de porros. Flamiche


Rotlles de verdures amb pasta brick



-Cloïsses en salsa verda 
 -Espàrrecs blancs gruixuts
-Llagostins amb salsa Romesco
-Taula de formatges


El dia de Nadal vam fer els entrants més lleugers per després menjar una sopa de Nadal amb la carn de l'olla,  Fricandó amb bolets, acompanyats amb patates Hasselback i Bacallà a la llauna, de postres Clafoutis de pinya.