dimarts, 3 d’octubre del 2017

Calamars a la romana


Bon dia desde Barcelona.

Aqui estan passant coses, que vosaltres ja sabeu, però estem bé, diuen que avui plourà i espero que així sigui per que es veu que els pantans estan amb els nivells baixos.


Avui és jornada d'aturada cal pensar en tot el que està passant, relaxar-se, anar sempre amb la veritat i l'honestedat com a bandera i defensar el que un creu, sense violència amb calma i amb els drets que a totes les persones ens assisteixen 

Avui repetiré una recepta, que no és realitat una recepta.
Us explicaré com faig els calamars a la romana.
Queden molt cruixents i deliciosos, i no necessitarem ous.

Ingredients

-anelles de calamar
-cervesa rossa
-farina
-sal
-oli d'oliva suau
-sal


Podem comprar les anelles de calamar ja tallades i netes, ami m'agrada mes comprar els calamars frescos netejar-los  a casa i tallar-los o que ho  que ho facin a la peixateria, crec que hi ha molta diferència entre els frescos i els congelats.

Posem farina en un bol, i una mica de sal i li anem afegint cervesa fins que ens queda una massa una mica menys espessa que una pomada, però prou perquè ens quedi enganxada als calamars.
Anem introduint els calamars, els arrebossem bé i els fregim en oli calent.
Quan els traiem de l'oli els posem a sobre de paper absorbent.

Llestos per menjar calent, estan bonisims!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.