divendres, 20 d’octubre del 2017

Donosti


Per a mi visitar Donosti és com tornar a casa, a Donosti no tinc a ningú,  molt a prop  tinc uns amics de tota la vida, però em sento com a casa, no és un lloc estrany.

Donosti conserva aquest ambient senyorial d'altres temps, però al mateix temps és una ciutat moderna, on sembla que tothom està de vacances, encara que de ben segur no és així.
Un consell.si aneu a menjar pinxos al barri antic no aneu en hora punta, al migdia, per que hi ha molta gent, és incòmode per les seves carrer estrets plens de turistes, i no hi ha lloc ni en les barres ni a les taules. 
És millor anar amb tranquil·litat una mica més tard, els bars sempre estan plens de pinxos  i l'ambient és molt més relaxat i tranquil

D'aquesta terra m'agrada tot ...els seus pobles, el mar,la gent, els seus carrers, la seva gastronomia, fins el seu idioma que no entenc però que m'encanta escoltar a la gent com el parla, tan seu, tan autèntic.
Aquest any vam estar 2 dies, un d'ells caminant per els seus carrers, les plaçes, de pinxos, i fins i tot, ja estavem esgotats, vam pujar al trenet turístic.

El segon dia vam anar a la platja d'Ondarreta, va ser un dels millors dies de platja de la meva vida, pensant que en la meva vida he tingut molts dies de platja i en molts mars, oceans i llocs diferents.

L'estada a la platja d'Ondarreta és relaxada, primer pel clima, la  calor justa per no sentir-se agobiat  i el just de aire fresc per estar molt a gust.

Tenen plataformes amb tobogan i trampolí, això va fantàstic quan vas amb nens grans, segons a què edats ja no funciona la galleda i la pala.

Com la platja està protegida per un illot no és perillosa ja que no s'aixequen marees fortes, ni onades, és perfecta, esta super neta i l'ambient és tranquil i familiar, ia més té un xiringuito fantàstic i un servei de lloguer de caiacs.

Un altre dels avantatges d'aquesta platja és que disposa d'un servei de dutxes fantàstic on per 1,20 € pots accedir a un lloc on hi ha una dutxes molt netes amb aigua calenta i vestidors, així que surts de la platja sense un gra de sorra a sobre, net i polit.

La zona d'autocaravanes està ubicada a la zona universitària, és una zona molt tranquil·la i està molt neta no és molt gran així que segons a quina hora  és possible no trobar plaça, però hi ha l'opció d'aparcar per la zona, sobretot en els mesos que no estan obertes les universitats.
No està lluny del centre caminant i hi ha l'opció d'agafar l'autobus, ja que molt a prop passen varies línies.
Meravellós Donostitornaré... sempre tornaré


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.