dilluns, 23 d’octubre de 2017

Pastís de formatge amb Mango


Aquest pastís va ser les postres del Diumenge, després d'una fideuà.
He de dir que el Mango cuit perd molt sabor i aroma, de textura queda molt bé, però realment esta molt millor al natural, a casa els agrada molt i encara que és una fruita bastant cara s'aprofita tota.

Aquesta recepta es pot fer més baixa en calories...Canviem el formatge cremós natural per formatge cremós desnatat, i els iogurts grecs per iogurts desnatats.
Podem també baixar una mica la quantitat de sucre si li posem algun tipus de fruita mes dolça com ara maduixes, i també fer-ho sense la base de galetes, sempre queda deliciós !!!


Ingredients.

Per a la base

-1 paquet de galetes Maria
-100 grams de mantega
-una cullerada de sucre
-canyella en pols

Per a farcit

-300 grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-150 grams de sucre
-3 iogurts grecs
-1 cullerada d'essència de vainilla o ratlladura de pell de llimona
-2 cullerades de Maizena
-3 ous
-1 Mango

Preparem la base.
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa, la cullerada de sucre i la canyella, ho barregem bé i ho posem com a fons d'un motlle desmuntable, o un de folrat amb paper especial per a forn.

Introduïm al forn calent a 180 graus uns 15 minuts.
Traiem i deixem refredar una mica.

Preparem el farcit.
Separem les clares dels rovells i les muntem a punt de neu.
Barregem els iogurts amb el formatge, el sucre, l'essència els rovells, la maizena i per últim incorporem, a poc a poc les clares muntades.

Pelem i tallem el Mango a trossos i ho afegim a la massa.
Posem a sobre de la base que havíem preparat i ho posem al forn calent a 180 graus uns 50 minuts.
Un cop acabada la cocció ho deixem refredar dins el forn, almenys un parell d'hores.

Aquest tipus de pastissos necessiten temps de repòs i fred, així que és millor fer-los d'un dia per l'altre