dilluns, 23 d’octubre del 2017

Cigrons amb llet de coco i curri

Ja sabeu els que seguiu el blog que  m'agrada coure els llegums a casa.
Avui per dinar al migdia tenim aquest deliciós plat de llegums.
Molt senzill de fer amb molt de gust i calentet, ara que sembla ha començat a refrescar
Com sempre he cuit els cigrons a casa, però podeu comprar-los ja cuits, llavors en lloc del brou de la cocció necessitarem brou de verdures.

Bon Dilluns, que passeu una feliç setmana!!!
  
La recepta Del bloc Cocinando con Neus


Ingredients

-500 grams de cigrons
-2 cebes
-300 ml de llet de coco, una llauna
-3 culleradetes de postres de curri
-3 ous durs
-oli d'oliva verge
-sal
-pebre negre
-coriandre


Si volem simplificar la recepta podem comprar els cigrons cuits, i el brou de coure'ls el substituïm per brou de verdures.



Com sempre que coem cigrons a casa els posem en remull dies abans amb aigua calenta i sal.
Abans de coure'ls els netegem amb aigua, els posem en una cassola coberts d'aigua amb una mica de sal i un parell de fulles de llorer.
La cocció depèn del tipus d'olla, amb la va expressar en menys d'una hora els tenim, amb la tradicional mes de 2 hores.


Primer li traiem la pell a les cebes i les piquem molt petites, les fregim, a poc a poc en una paella amb oli, quan estiguin transparents afegirem el curri, li donem unes voltes i amb molta cura que no es cremi, afegim de seguida la llet de coco, els cigrons i una mica de brou de la cocció del cigrons, ho deixem coure tot uns minuts, que redueixi una mica.


Servim calentet acompanyat dels ous durs i si ens agrada una mica de coriandre picat,.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.