dimarts, 10 d’octubre del 2017

Visitem Sos del Rey Catolico




El poble és realment pintoresc, els seus carrers són estrets i té diverses entrades, és d'aquests pobles que conserven una estètica uniforme, les seves teulades són iguals, el que li dóna aquesta aparença única i aquesta sensació que no ha passat el temps.

En els seus carrers i en el castell es va rodar la pel·lícula La vaquilla de Berlanga, i com a homenatge repartides pel poble hi ha les cadires d'actors i director amb els noms dels protagonistes.

Tornavem de Donosti camí de Cambrils per finalitzar les vacances i vam decidir parar a Sos del Rey Catolico, el Martí havia estat contactant amb el seu company de classe que passa l'estiu en aquest poble  i com hi tenen zona d'autocaravanes decidir visitar-lo.

Arribem ,amb una calor insuportable,i sorpresa!, l'area d'autocaravanes es troba just al pàrquing de la piscina municipal... fantàstic!!! per que vam poder passar la tarda en remull!

Més tard ens vam anar a visitar el poble,que era en festes i  un dels esdeveniments eren les "Vaquillas", un espectacle sens dubte lamentable, encara que en el seu favor diré que hi havia un bàndol prohibint tota mena de tortura als animals, prohibits elements que puguin agredir o fer mal en els animals... la veritat és que no em sembla gens bé aquest tipus de espectacles o diversions..en fi...hauriem d'estar prohibits però lamentablemnet encara hi ha gent que gaudeix d'aquesta mena d'espectacles tan cruels.


http://www.sosdelreycatolico.com/turismo























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.