dimarts, 3 d’octubre del 2017

Visita a Bilbao


El dia que vam arribar a Bilbao havia començat la Semana grande.Els  carrers eren plens de gent, hi havia parades de menjar i beguda per tot arreu, la gent s'ho pasaba be.. jocs per als nens, parades amb productes locals i sobretot molt, molt ambient.
Mai havia visitat Bilbao i veure la ciutat així de festa em va agradar moltissim.

Vam aparcar l'autocaravana a la zona que hi ha a la muntanya des d'on hi ha una vista panoramica  de Bilbao, la veritat és que el lloc és espectacular i ho va ser mes quan a la nit van fer els focs artificials.
Aquest pàrquing per a autocaravanes esta molt bé comunicat davant de la porta passa un autobús, puntualment cada 15 minuts que et porta al centre de la ciutat.
.A més al costat hi ha el que ells anomenen una polleria, nosaltres li diríem Merendero sembla ser que es un lloc molt popular on la gent puja a dinar o sopar i havia molta gent, amb un ambient molt familiar.

Quan vam baixar de l'autobus vam veure que hi havia el Museu Basc i vam voler visitar-lo, és molt interessant

http://www.euskal-museoa.eus/es/museoa/eraikina

Visita obligada a Bilbao és el Museu Guggenheim, espectacular el Museu, per dins, per fora, per les obres exposades, i pels voltants on hi ha una petita exposició de com era la zona abans del Museu i com s'ha anat transformant aquesta part de la ciutat.

Bilbao és d'aquestes ciutats que tenen molt d'encant, amb la seva part antiga, la seva part degradada, i la seva part moderna i cosmopolita, igual que moltes altres ciutats però  manté malgrat el temps el seu caràcter i personalitat seva essència, 


















































Vistes desde la zona d'autocaravanes









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.