divendres, 20 d’octubre de 2017

Galetes de vidre per el viatge a Paris

I seguim amb la venda de galetes els Divendres a la porta de l'escola, per recollir diners per al viatge a Paris.

Aquesta setmana els he preparat les galetes,amb lacasitos,que les venen totes i aquestes de vidre que són molt boniques, si es venen bé faré més.

Aquesta recepta ja l'havia publicat fa temps, avui la recordem.

Fer galetes és molt divertit i creatiu, hi ha tantes formes, sabors, colors com ens puguem imaginar personalemnte son els dolços que més m'agrada enfornar.


Esta plovent a Barcelona, us desitjo a tothom que passeu un feliç Divendres , i un bon cap de setmana!!!!




Ingredients

-225 Grams de farina fluixa
-125 Grams de mantega 
-80 Grams de sucre glas
-Essència de vainilla
-1 ou 
 -Caramels de fruites 1 per galeta (dels durs de colors petits)

La mantega ha d'estar, com sempre que fem galetes a temperatura ambient, es a dir toba però no desfeta..i no la escalfeu al microones!!!!
La batem bé amb la batedora o amb un batedor manual fins que ens quedi com una pomada
Li anem afegint el sucre i seguidament l'essència
Afegim l'ou sense deixar de batrei per últim poc a poc la farinaanem posant farina i batentno posem més farina fins que no estigui integrada l'anterior
Quan tinguem la massa feta la emboliquem en paper film i la fiquem a la nevera mínim un parell d'hores però es pot deixar d'un dia per l'altre.


Per treballar la massa de galetes ha d'estar freda i dura, si no s'enganxa i és difícil. 
Així que fem les galetes que ens caben en una safata de forn i la resta ho tornem a posar a la nevera fins al moment de tallar i enfornar. 
Estirem bé la massa entre dos papers especials de forn i els donem la forma que ens agradi, en aquest cas he tallat les galetes en forma de cor i amb un altre tallador més petit he retallat el centre. 
Posem un caramel al centre i posem al forn al forn calent a 180 graus fins que agafin una mica de color. 
Deixem refredar.... queden moníssimes! 
En aquesta recepta sí que és important posar paper especial per forn perquè d'aquesta manera ens assegurem que no ens quedan enganxades a la safata.