dilluns, 9 d’octubre del 2017

Cup cakes de Carrot cake


Aquests cup cakes estan bons fins i tot sense la cobertura, però cal reconèixer que posar-li dóna un toc extra de dolç i de sabor són irresisibles!

Amb aquestes quantitats em van sortir 14 que van volar de la safata, tenim dosi extra de sucre per a tota la setmana!
Del blog Objetivo:Cup cake perfecto


Per les bases


-180 g de pastanagues
-2 ous
-160 ml d'oli de gira-sol o d'oliva suau
-100 grams de nous picades
-165 grams de farina fluixa o normal
-200 grams de panela, sucre moreno
-1 culleradeta de canyella
-1 culleradeta de gingebre mòlt
-1 culleradeta de nou moscada
-1 polsim de sal
-1'5 culleradeta de llevat en pols
-1/2 culleradeta de bicarbonat


Per a la Cobertura

-240 Grams de formatge cremós, tipus Philadelphia
-90 Grams de mantega
-200 Grams de sucre glas
-una cullaradeta  d'essència de vainilla



Ratllem ben fina la pastanaga.
Tallem a trossets petits les nous.
En un bol batem bé els ous, ho podem fer amb la batidora  manual, afegim l'oli suau i el sucre. Afegim les nous i la pastanaga.

Tamisem, a part, a farina, el llevat, el bicarbonat, la sal i les espècies.

A poc a poc i amb cura anem barrejant tot.

Repartim la massa en les càpsules per a magdalenes o cup cakes i les introduïm al forn calent a 180 graus 25 minuts justos, queden perfectes!

Fem la cobertura.

Batem la mantega, que ha estar a temperatura ambient, hi afegim el sucre, seguim batent, afegim el formatge en crema i la vainilla.

Ens ha de quedar amb una textura ferma però molt cremosa.

Un cop la tenim feta la posem a la nevera mentre es refreden les bases, així la textura és una mica mes fort i ens ira millor per a la màniga pastissera.
Quan les bases estan fredes totalment posem la cobertura en una màniga pastissera i fem la cobertura.

Podem decorar amb mitja nou.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.