dilluns, 11 de juny del 2018

Arròs caldós amb escamarlans




Aquest arròs ha quedat molt bé, caldós, com ami m'agrada, senzill, però amb ingredients de qualitat que al costat del carinyo que posem en cuinar són els ingredients màgics, mai fallen !!.
El brou de peix està fet a casa, tot i que no té tant color com els de brick és molt natural i li aporta moltíssim gust

No tenia cloïsses, que li haguessin vingut molt bé, però encara així va quedar molt gustós.

Ingrdients.


-1 Sípia
1 calamar
-1 ceba
-1 Gra d'all
-1 Pebrot verd
-1/2 Pebrot vermell
-2 Tomàquets madurs
-300 Grams d'arròs bomba
-2 Litres de brou de peix
escamarlans
-safrà. opcional.
-Sal
-Oli d'oliva


Tallem molt petit, per separat, els alls, la ceba i els pebrots.

Els tomàquets els pelem i els traiem les llavors, també els tallem petits o els ratllem.

Posem 1 mica d'oli a la cassola i fregim volta i volta els escamarlans, les traiem i les reservem, en el mateix oli afegim l'all , i tot seguit la ceba,, ho deixem fer a foc lent uns 10 minuts , hi afegim  els pebrots  i sofregim uns minuts.
Seguidament afegim a els tomàquets.
Els Deixem que és facin bé i afegim la sípia i el calamar tallats petites, también afegim la salsa de la sèpia,

Ho deixem uns 5 minuts més i afegim l'arròs, li donem 1 volta i Posem el brou, jo sempre escalfo el brou a part i ja ho afegeixo calent.
Ho Deixem coure a foc mig uns 10 minuts I després baixem el foc, ho Deixem coure a foc baix uns 5 minuts mes.
Afegirem els escamarlans uns 2 minuts Abans d'apagar el foc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.