dilluns, 25 de juny del 2018

Salmorejo


Bon dia i feliç setmana a tothom !!!
Ara si que ha començat oficialment l'estiu, passada la revetlla de Sant Joan i amb els nens de vacances de l'escola.
Resistirem aquesta calor a la ciutat el millor que puguem fins que agafem vacances i puguem desconnectar.
Avui us proposo una recepta senzilla que no havia fet mai a casa i que sens dubte faré més vegades per que  a casa els va encantar.
El Salmorejo, basicament fet amb amb 6 ingredients i una batedora, i com sempre amb molt carinyo!

Ingredients

-1 quilo de tomàquets madurs
-1 gra d'all
-150 grams de pa
-80 ml d'oli d'oliva
-Pernil ibèric
-ou dur
-sal


Netegem bé els tomàquets, també els podem escaldar i pelar, però he vist en els receptes que no cal ja que després ho colarem.
Els tallem i els triturem amb el batedor.
Els passem bé pel colador xinès, afegim el gra d'all, sense la part central perquè no repeteixi, afegim el pa, l'oli i una mica de sal i tornem a triturar.
Ho deixem refredar a la nevera i ho servim amb una mica de pernil picat i ou dur.

Fresquet..senzill,..perfecte!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.