dijous, 21 de juny del 2018

Llom amb llet de coco i espècies




Ingredients.

-8 peces Llom ibèric tallat gruixut
-1 ceba gran

-1 gra d'all
-1 llauna de llet de coco

- 250 grams de Xampinyons
-espècies: un tros de branca de canyella, curri, curcuma, anis estrellat,,mostassa en gra fulles de curri
-Oli d'oliva
-sal

-pebre

En una paella amb una mica d'oli fregim els trossos de llom salpebrats.
Reservem.

Posem en una paella una mica d'oli ,deixem que s'escalfi i sofregim la ceba tallada petita, un cop la tinguem ben feta, queda transparent, hi afegim els xampinyons, nets, si son petits sencers i els deixem que es facin una mica, afegim les espècies junt amb el gra l'all aixafat i la llet de coco.

Afegim el llom i ho deixerem coure uns 10 minuts a foc lent, veureu que la salsa es redueix.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.