dijous, 21 de juny del 2018

Coques de bacallà amb ceba, pebrot i carbassó





Aquest cap de setmana tenia unes molles de bacallà dessalades i vaig recordar una recepta que havia fet farà uns dos anys, li he afegit ingredients com ara pebrot verd i han quedat delicioses, per a menjar calentes o fredes i potser per acompanyar-les amb una salsa que combini bé i ens agradi.

Feliç dijous... fa molta calor!

Ingredients

-300 Grams de bacallà dessalat
-1 Ceba de Figueres o tendra
-1 carbassó

-1 pebrot verd
-2 ous
-2 cullerades de farina
-sal
-Pebre
-Julivert
-oli d'oliva suau

Primer dessalem el Bacallà, ho hem de posar en aigua almenys 24/48 hores abans i li canviem l'aigua almenys un parell de vegades.
Passat aquest temps rentem bé el bacallà sota l'aixeta amb aigua freda, l'escorrem i
 l' esmicolem.
Ratllem o tallem molt petita la ceba i piquem el pebrot verd i el carbassó, barregem amb els ous batuts, el julivert, la farina, sal i pebre, afegirem el bacallà i ho  barregem tot.

Posem oli en una paella i quan estigui calent posem una porció de la nostra barreja com si fos una "tortita", una mica més gran.


Deixem que agafi color i li donem la volta.

Quan les traiem de l'oli les posem damunt d'un paper absorbent.
Llestes per menjar.





Afegeix la llegenda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.