dimecres, 6 de juny del 2018

Cup cakes de peixos, pops, estrelles i flors


Això s'acaba !!! Aquesta setmana és l'últim dia de venda de pastissos pro viatge a Paris 2018.
La setmana passada vaig fer liquidació de fondant de colors, vaig fer servir  els fondant colors que  tenia.
Com veureu són pops, peixos, estrelletes i unes flors!
Els cup cakes anaven farcits de Nocilla.


Ingredients

-200 grams de farina
-3 ous
-200 grams de sucre
-100 ml d'oli suau d'oliva o girasol
-1' 1/2 culleradeta de llevat en pols
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-120 ml de llet
-Nocilla

Per a la cobertura


-Fondant de color blanc, rosat,verd, vermell


Barregem en un bol l'oli i el sucre i les ous, un a un.
Afegim la vainilla
Afegim tamisats  la farina, i el llevat.
Batem fins que estigui cremós, ho podem fer amb la batedora manual.
Posem una quantitat a cada base per cups cakes, només omplirem 3/4 parts.
Introduïm al forn calent a 180 graus 20 minuts.

Quan els traiem del forn els deixem refredar.

Amb un descoratjador de pomes fem un forat al cup cake i posem una culleradeta de nocilla, tornem a tapar i posem una mica de nocilla també per sobre, posem el fondant.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.