dissabte, 23 de juny del 2018

Coca de llardons

Una altra revetlla, que ràpid ha passat també aquest any !!

Aquest any hem tingut doble festa per que ahir vam celebrar la "graduació" de la ESO del nostre Martí, hi va haver una festa a l'escola, bona gent, bona companyia, bon sopar i moltes emocions.
 Avui a casa tenim cocca de crema i zquesta coca de llardons.


Ingredients.

- Pasta de full
-Llardons
- Sucre
-Pinyons
-Ou

Posem una pinyons una estoneta en aigua perquè quan els fiquem, al forn no es ressequin i ens quedin cremats

Amb un corró aixafem bé els llardons, ni cal que quedin totalment triturats, però si a trossets petits.

Estirem bé la massa de pasta de full i la partim en dos.

Si volem que la massa sigui més gruixuda podem fer-la amb dues masses.

Posem els llardons ben repartits, en una part de la masa i empolvorem amb sucre, la quantitat dependrà de si us agrada més o menys dolça, i a sobre l'altra part de la massa..

Amb una forquilla marquem les vores i punxem tota la massa.pintem amb ou batut espolvorem amb sucre i posem els pinyons .

Introduïm al forn calent a 190 graus uns 35 minuts, ja veureu com queda daurada






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.