dimarts, 11 de juny de 2013

Arròs amb tomàquet i remenat que ous

L'arròs, en totes les seves versions sempre agrada molt a casa.
L'altre dia per sopar no tenia, la veritat, ja moltes ganes de cuinar, però volien alguna cosa calenta, així que vaig pensar, els faré un arròs amb un acompanyament.
Aquest va ser el resultat.

Ingredients.

-Arròs
-Tomàquets
-Bacó
-Ous
-Sal
-Oli d'oliva
-Llet

Primer fem una salsa de tomàquet.
La podem fer amb tomàquets madurs, frescos, com en aquest cas, o amb tomàquet de llauna.
Tallem una mica de bacó a trossets molt, molt fins, posarem poc per que no més és per donar-li sabor al remenat d'ous.
El posem en una paella amb una mica d'oli, que quedi ben fet, esperem a que comenci a "Saltar".
Batem els ous amb una mica de llet i sal i tirem la barreja sobre del bacó, ho remenem fins que quedin quallats el just, que ens quedin al punt de cocció just, si no ens quedarien molt secs.
Bullim l'arròs.
Si tenim un cèrcol de cuina perfecte, si no podem utilitzar una tassa petita o un got com a motlle per a l'arròs.

Posem l'arròs, a sobre la salsa de tomàquet i per últim el remenat d'ous i bacó.