Ingredients.
-Pasta de full
-500 Ml de llet
-50 Grams de Maizena
-3 Rovells d'ou
-150 Grams de sucre
-50 Grams de mantega
-vainilla, pell de llimona, canyella en branca.
-1 Ou per a pintar
-Melmelada per donar brillantor
La massa de pasta de full la podem fer a casa, però les que venen fetes estan molt bé, i ens faciliten molt les receptes.
Fem una crema pastissera.
Posem a escalfar la llet amb la mitat del sucre, la branca de vainilla, o si ens agrada mes amb una branca de canyella o una mica de pell de llimona.
El un bol batem els rovells d'ou amb la maizena, 2 cullerades de llet, la mantega i la resta del sucre.
Quan la llet comenci a bullir la separem del foc li traiem la vainilla i li anem afegint la barreja anterior, a poc a poc i sense deixar de batre.
Ho tornem a posar al foc i quan torni a bullir ho retirem.
Estenem la pasta de full i ho punxem.
Posem la crema a sobre, ideal si el fem amb una mànega pastissera.
Pintem amb ou batut les vores i ho fiquem al forn a 180 graus uns 20 minuts.
Quan sigui fred posem a sobre la fruita que haguem escollit i la pintem amb melmelada d'albercoc o préssec.
També li podem posar una barreja de melmelada i gelatina.
Si el que posem és poma cal posar-la abans de ficar-la al forn, perquè la poma si ens ha de quedar cuita.
Amb la massa que em va quedar, i la crema vaig fer també una banda de crema, però en aquest cas la crema anava dins.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.